Angående uteblivna profilkläder

Det har nog inte undgått någon att vi har haft jätteproblem med vår klädesleverantör som inte skött sitt uppdrag. Vi har nu väntat i över en månad på att få våra varor men ingenting har hänt. 

Kortfattat kan man säga att då vi klagat över felaktiga leveranser i samband med tidigare beställningar inom alliansens klubbar har företaget till slut meddelat att man inte tänker fullfölja sitt åtagande och därmed inte trycka de kläder man har fått sig tillsänt. Företaget har skött det här på ett mycket oseriöst och oansvarigt sätt.

Vi har nu fått de långärmade t-shirtsen (uppvärmningströjorna) så dessa kommer vi att dela ut till de som beställt men resten av kläderna som de skickat är utan tryck och vi har för avsikt att skicka tillbaka dem och därmed annullera resterande beställningar. Vi har väntat och väntat och försökt hitta en lösning men inte lyckats och vi har nu beslutat oss för att återbetala beloppen till alla som har beställt kläder, såvida man inte kan tänka sig att ha summorna innestående till hösten då vi räknar med att presentera en ny seriös klubbleverantör och då komma ut med ett nytt erbjudande om klubbprylar. Vi kommer sannolikt inte att kunna hålla de tidigare prisnivåerna så vi vill flagga för att det kan behövas betalas in en liten extra summa för din beställning, men det återkommer vi till i höst.

Vi ber nu alla som har betalat för sina beställningar att höra av sig till klubben om man önskar få summan återbetald. Kan man tänka sig att ha summan innestående (tillgodo) så behöver man i dagsläget inte göra något alls. Kontakta mig på thomas@farneboeagles.se och uppge bankuppgifter så ordnar vi en återbetalning snarast. Vi kan inte swisha eller återbetala kontant.

Det är mycket tråkigt för oss att behöva meddela detta och vi beklagar att det har blivit såhär. Jag (Thomas) har jobbat med denna leverantör i ca fem år utan problem, men nu är det fullständig kaos som råder och det finns ingen annan lösning än att vi går skilda vägar.

Jag kommer under sommaren att försöka hitta en ny leverantör att skriva avtal med och därefter kommer vår klubbshop att uppdateras med en massa nya snygga klubbprylar.

Tyvärr innebär det här också att de som väntar på sin medlemströja (tröjan som ingår i medlemsavgiften) att ni får vänta till nästa års upplaga av tröja kommer. Detta gäller även ni som är stödmedlemmar och återigen ber jag om ursäkt för att det har blivit såhär men det ligger utom vår kontroll.

Med vänlig hälsning

Thomas Lönnström
ordförande

Mejl: thomas@farneboeagles.se
Mobil: 073-9926260

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*