Stöd Eagles och bli stödmedlem

Färnebo Eagles är en nystartad basketklubb och nu söker vi Dig som vill ge oss ditt stöd. Som nystartad förening har man det ganska tufft ekonomiskt innan alla bidrag och medlemsavgifter börjar rulla in på kontot och därför är alla bidrag välkomna. Genom att bli stödmedlem visar man sitt personliga stöd till klubben.

T ex måste vi betala hyra för varje timma i hallen, inköp av bollar och annan utrustning är saker som kostar. Vi behöver även köpa in matchdräkter och till våren kommer vi att ha kostnader för att anmäla oss till matchspel m m. Vi är tacksamma för alla bidrag, stora som små.

För att bli stödmedlem betalar man in 250 kr på klubbens bankgiro: 471-7542 och registrerar betalningen med sitt fullständiga namn. Man fyller även i vilken storlek man vill ha för som tack för ditt stöd kommer du att få våran supersnygga “Off court-tröja”. Samtidigt som man betalar in medlemsavgiften mejlar man även in nedanstående uppgifter till oss:

För- och efternamn
Adress
Postadress
Personnummer
Telefon
Emailadress
Tröjstorlek:
 (Du kan välja mellan S, M, L, XL eller XXL) (170103: Obs! Storlek M är för tillfället slut)

Dessa uppgifter kan man skicka till oss direkt till stodmedlem@farneboeagles.se

Det går även bra att swisha in avgiften till oss och det gör du till nr: 123 512 40 37. (Glöm inte att mejla oss dina uppgifter och ange då även att du swishat pengar).

Vi är tacksamma för alla bidrag och hoppas att ni tycker att även basketen har en plats i Österfärnebo med omnejd.

Mvh,
Thomas Lönnström
ordförande

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*